Nye innleieregler 2023

Våre løsninger dekker dine behov

Spesialisttjenester er unntatt fra innleieforbudet. Mange av tjenestene som leveres av Qualified Professionals vil kunne bli vurdert til å representere en spesialist tjeneste.
Ta kontakt så kan vi bistå deg i å vurdere dette.

Det er videre unntak for sykdom, svangerskapsvikariat og situasjoner der midlertidig innleie avklares med fagforening for å unngå at virksomheten selv må foreta ansettelse av den midlertidige ressursen.

Dersom du ikke har unntak fra innleieforbudet har vi produkter som kan hjelpe deg med å dekke det midlertidige behovet. De er beskrevet nedenfor, men ta kontakt for en uforpliktende prat.

Direkte rekruttering

Vi bistår deg i å rekruttere til midlertidige stillinger. Tidligere kunne man på kort varsel gi slipp på innleid arbeidskraft som ikke fungerte som planlagt.

Nå blir de ansatt i bedriften, og da er rekruttering til midlertidige stillinger en tjeneste du kan kjøpe av oss. Vi har kompetanse, verktøy og metoder som skal sikre at du tar liten risiko i å ansette noen midlertidig

HR for hire

Den administrative prosessen knyttet til avtaleinngåelse, onboarding, oppfølging, kontroll av timeføring og offboarding krever ressurser hos kunden.

Lønnskjøring

Noen kunder ønsker ikke at den interne lønnsavdelingen skal håndtere arbeidet med midlertidig personell.

HR total

Dette er produktet som inneholder alle produktene ovenfor, hvor du betaler en fast månedspris for alle tjenestene.

Kontakt oss

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg!
Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) før du sender inn henvendelsen.

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine person-opplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til Qualified Professionals personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.