Vi er et rekrutteringsselskap som tilbyr både rekruttering, innleie og sluttvurdering

Qualified Professionals benytter flere avanserte metoder og testverktøy for å finne den kandidaten som gir størst verdi for din bedrift. Vi bruker både tradisjonell annonsering og search, og vi har løsninger for faste ansettelser, management for hire, innleie og vikariater.
I tillegg tilbyr vi også flere konsulenttjenester: Prosesser for å styrke ledergruppers samhandling, screening av kandidater tidlig i rekrutteringsprosessen, referansesjekk og sluttvurdering. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

 • Ønsker du karriereveiledning?

  Ønsker du en ny jobb, eller er nysgjerrig på hvilke muligheter du har? Vi kan hjelpe deg med å bli mer attraktiv for arbeidsgivere, øke sjansene dine for å finne…

 • Karriereveiledning til ansatte

  Når du står overfor utfordringen med nedbemanning kan vi bistå deg gjennom denne prosessen, med fokus på både medarbeideres velferd, og virksomhetens behov.

 • Rekruttering til faste stillinger

  Riktige mennesker og sammensetning er avgjørende for at virksomheten skal lykkes. Vi har eksperter på de fleste av de viktigste områdene i din virksomhet.

 • Rekruttering til midlertidige stillinger

  De nye innleiebegrensningene vil ofte finne sitt unntak ved å leie inn fagspesialister eller ledere. Ta kontakt så kan vi bistå deg med å finne løsninger som er innenfor lovens…

 • Sluttvurdering

  Mange av de samme kundene som tar i bruk våre rekrutterings- og innleietjenester, vender seg også til oss når de selv har fremskaffet aktuelle kandidater for en stilling.

 • Innleie

  Som leverandør innen utleie av arbeidskraft, kan vi tilby et omfattende nettverk av fagspesialister og ledere med erfaring og kompetanse fra en rekke ulike bransjer.

 • Styrerekruttering

  Historisk så er sammensetning av styret eierorientert og ikke basert på erfaring og kompetanse. Vi kan bistå deg å rekruttere styremedlemmer som skaper et større potensiale for din virksomhet.

 • HR Total

  De nye innleiereglene har skapt litt merarbeid for kunder som tidligere har leid inn vikarer. Vi har en HR og rekrutteringstjeneste som vil være god og kostnadseffektiv.

Kontakt oss

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg!
Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) før du sender inn henvendelsen.

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine person-opplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til Qualified Professionals personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.