Om oss

Qualified Professionals er et selskap med solid kunnskap og kompetanse innen leder- og spesialistrekruttering med bred lederkompetanse fra en rekke bransjer.

I Qualified Professionals tar vi i bruk flere metoder for å finne og velge den rette kandidaten til den rette jobben. Vi har et omfattende nettverk av spesialister og ledere vi benytter oss av i prosessen. Vi benytter kun sertifiserte testverktøy som hjelper oss å finne personen som virkelig kan tilføre din virksomhet verdi.

Vår misjon er å finne den beste kandidaten som gir størst verdi for din virksomhet.

Følg oss på sosiale medier

Vi utmerker oss først og frem gjennom våre erfarne og kompetente rådgivere, vårt store eksterne nettverk, og vår sterke historikk for å levere resultater til våre kunder.

Enten du er i arbeid for oss eller for øyeblikket søker etter jobb, anbefaler vi at du følger oss på LinkedIn og Facebook. Her får du et innblikk i markedet innenfor ditt arbeidsfelt, og kan bli knyttet til vårt spesialiserte nettverk av rådgivere som konsentrerer seg om ditt arbeidsområde.

Kontorer

Vi har kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansand. Med fire kontorer tilbyr Qualified Professionals førsteklasses leveranse av gode løsninger på spesialist- og lederrekrutteringsbehov i landets største byer.

Våre rådgivere kjenner lokalmarkedet godt og ser frem til å levere kompetente kandidater til deg som vår kunde.

Er du jobbsøker?

Vi leter alltid etter fagspesialister og ledere, og har mange ledige vikariater, prosjektstillinger og faste stillinger.

Registrer deg som kandidat i din by for være på våre lister når spennende jobber dukker opp.

Vår virksomhet er også underlagt Åpenhetsloven

Åpenhetsloven er en relativt ny lov som skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikre allmennheten tilgang til informasjon.
Loven pålegger oss informasjonsplikt og en plikt til å gjennomføre aktsomhetsvurderinger som redegjøres for i en rapport. Les mer om Åpenthesloven her

Kontakt oss

Fyll ut skjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg!
Vennligst fyll inn alle påkrevde felt (*) før du sender inn henvendelsen.

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine person-opplysninger. Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til Qualified Professionals personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.