Kanalbyen søker prosjekt- og markedsutvikler

Har du lyst til å være med på utbyggingen av en helt ny bydel i Kristiansand?
Kanalbyen Eiendom søker nå etter en dyktig, selvgående og fleksibel prosjekt- og markedsutvikler. Rett kandidat vil få en helt sentral rolle i utviklingen av selskapet og dens sterke merkevare.

Ny bydel

Kanalbyen Eiendom har ansvaret for å utvikle en helt ny bydel i Kristiansand med totalt 700 leiligheter,. Bydelen er omringet av Kilden teater og konserthus, KNUDEN kulturskole, Kunstsilo, Fiskebrygga og Odderøya som alle er, eller kommer til å bli, samlingspunkt for hele byens befolkning.
Til nå er 300 flotte leiligheter overlevert. For tiden pågår byggingen av De tre søstre, tre bygg på 13, 14 og 15 etasjer med til sammen 106 leiligheter. Deretter gjenstår ytterligere 300 leiligheter, fordelt på tre byggetrinn.

Sven Erik Knoph, daglig leder i Kanalbyen, ser frem til å ønske en strukturert og lærevillig kollega med høy gjennomføringsevne velkommen til hyggelige kontorlokaler midt i Kanalbyen. God erfaring som kan bidra til å utvikle oss er også viktig. Her sitter man tett på prosjektet og kan følge den daglige utviklingen.

Kanalbyen, Foto: Kjell Inge Søreide

Unik posisjon

Kanalbyen jobber langsiktig og målrettet med sitt markedsarbeid. I 2023 fikk bedriften tildelt den gjeve prisen som Årets markedsfører for 2022 i Kristiansand. Bedriften jobber også aktivt med å skape et godt bomiljø i bydelen, og streber etter å skape gode og varierte leiligheter.

– Vi får stadig henvendelser fra både arkitektfirmaer og eiendomsutviklere som
ønsker å lære og la seg inspirere av hvordan vi jobber med prosjektet. Arbeidet vi gjør blir lagt merke til, og det vil være en viktig del av kandidatens ansvarsområde å bidra til å videreføre vår sterke merkevare – både i kommunikasjonsarbeidet og i utformingen av prosjektet, forteller Knoph.

Variert stilling

Kanalbyen er en liten organisasjon, som betyr at den nye prosjekt- og markedsutvikleren vil måtte håndterer et bredt spekter av arbeidsoppgaver på en selvgående måte, innen bl.a. markedsarbeid, salgsrettede oppgaver og produktutvikling. Det brede ansvarsområdet vil gi store muligheter til å øke egen kompetanse og bidra med din erfaring. Samtidig understreker Knoph at det er noen kvalifikasjoner som er viktige å ha i bunn:

Jeg vil si at evnen til å jobbe prosjektbasert, med mange baller i luften, er den viktigste faktoren for å lykkes i jobben. En bakgrunn fra denne type arbeid er dermed å foretrekke, samtidig som god erfaring fra markedsarbeid vil være nyttig for å løse oppgavene på en gjennomtenkt og god måte. Har man i tillegg kunnskap om eiendomsbransjen er det et stort pluss, men ingen forutsetning.

Sven Erik Knoph, Daglig leder Kanalbyen

Sven Erik Knoph, Daglig leder Kanalbyen. Foto: Kjell Inge Søreide

Omgjengelig og lærevillig

Riktige personlige egenskaper er også noe Knoph ser etter:

Å være en god relasjonsbygger, som utstråler tillit og troverdighet, er en viktig egenskap i denne rollen. Stillingen innebærer tett dialog og oppfølging av samarbeidspartnere som meglere, markedsbyrå, entreprenør, og ikke minst direkte kundekontakt med kjøperne av leilighetene i Kanalbyen.

Sven Erik Knoph, Daglig leder Kanalbyen


I en liten organisasjon er denne egenskapen også viktig for internt samspill.
– Jeg ser etter en kollega som er opptatt av å spille de rundt seg gode, og som bidrar
til at alle drar i samme retning, avslutter han.

Kanalbyen Foto: Kjell Inge Søreide

Ønsker du å vite mer om stillingen?

Søknadsfrist 27.februar 2024

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Rolf Michaelsen
Daglig leder
975 35 754 LinkedIn profil